Кропивницький коледж
харчування та торгівлі

Новини

12 березня 2019 року
Відбувся День відкритих дверей циклової комісії товарознавства та підприємництва. Гостями коледжу були учні 9-х класів ЗОШ І-ІІІ ст. №22 м. Кропивницький. Студентами спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" провели майстер-клас "Експрес-методи оцінки якості харчових продуктів" та майстер-клас по упакуванню подарунків. Гості дізналися про проблеми фальсифікації продуктів, про наслідки та небезпеку, які можуть загрожувати здоров'ю споживачів, якщо придбати неякісний товар.
Вівторок, 02 квітня 2019 00:00

Майстер-клас "Детектор смаку"

26 березня 2019 року - майстер-клас "Детектор смаку" за участю доцента кафедри товарознавства та експертизи товарів ХДУХТ Черевичної Н.І. розкриє всі секрети професії "Дегустатор". Студенти та викладачі навчились правильно дегустувати вино.
Вівторок, 02 квітня 2019 00:00

Відкриття декади циклової комісії

25 лютого 2019 року - відкриття декади циклової комісії розпочалося виставкою робіт студентів "Товар в мистецтві" План проведення декади циклової комісії товарознавства та підприємництва
Протокол відбору ЗО проектів підручників для 11 класів за кошти державного бюджету

Авторизація

Опитування сайту

Яку спеціальність Ви обрали чи збираєтесь обрати?

Виробництво харчової продукції - 51.8%
Товарознавство та комерційна діяльність - 29.6%
Бухгалтерський облік - 12.4%
Інша спецальність - 4%

Total votes: 274
The voting for this poll has ended on: жовтня 22, 2015