Кропивницький коледж
харчування та торгівлі

Новини

П'ятниця, 17 травня 2019 00:00

Вишиванкова хода

У Всесвітній День Вишиванки викладач Коцюрба Н.О. та студенти Кропивницького коледжу харчування та торгівлі пройшли «Вишиванковою ходою» вулицями рідного міста.
Висновок експертної комісії Міністерства освіти і науки України про підсумки проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми Харчові технології зі спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст
15.05.2019 завершила роботу експертна комісія з проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми Харчові технології зі спеціальності 181 Харчові технології за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст
14.05.2019 р. продовжено роботу експертної комісії
13 травня 2019 року у Кропивницькому коледжі харчування та торгівлі відбулася зустріч студентів комерційного відділення з представниками відділу по роботі з персоналом ТОВ "Вересень плюс" з приводу проходження технологічної практики студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". Мета зустрічі - завдання та шляхи їх виконання з технологічної практики і подальше працевлаштування випускників коледжу в мережі магазинів "Файно-маркет"

Авторизація

Опитування сайту

Яку спеціальність Ви обрали чи збираєтесь обрати?

Виробництво харчової продукції - 51.8%
Товарознавство та комерційна діяльність - 29.6%
Бухгалтерський облік - 12.4%
Інша спецальність - 4%

Total votes: 274
The voting for this poll has ended on: жовтня 22, 2015