Кропивницький фаховий коледж
харчування та торгівлі

Історії успіху коледжу

Валентина Кузьменко

Після закінчення ККТ переїхала до міста Харків, влаштувалась помічником кухаря в кафе-піцерію, через місяць отримала підвищення до піцейолло, а ще через 3 місяці посаду бригадира зміни. Влітку за контрактом поїхала працювати на берег чорного моря поваром-гарячником. Повернувшись в Харків поступила до ХДУХТ(харківського державного університету харчування та торгівлі). Тоді ж погодилась на пропозицію працювати в тестовому режимі у закладі ПАБі. З нуля з колективом ставили меню та роботу кухні. Працювала на посаді старший повар.В березні 2018 влаштувалась на роботу в ресторан групи "Синдикат Вкуса" "Монтана" на посаду повар холодного цеху. Влітку знову за контрактом поїхала на морський берег з власним піце-меню.

Повернулась в Монтану на позицію пастиста. З часом освоєла іншу позиції кухні.

В червні 2019 зайняла посаду су-шеф, паралельно займаючись розробкою меню правильного харчування з шефом та лікар-дієтологом, яке готують для доставки на кухні ресторану. На данний момент займаю посаду су-шеф ресторану-мікс "Монтана" і є студенткою ХДУХТ.

....

Додатково займаюсь розробками окремих страв та меню в цілому, калькуляційних та технологічних карт, настрою процес роботи кухні, навчаю початківців основам роботи, інколи проводжу майстер-класи.

 

Деніс Шептекіта

Шеф-кухар ресторану Familia Garden - Кропивницький!

 

 

 

 

 

 

Сергій Лук'яненко

Шеф-кухар ресторану "Гран-прі" м.Київ.

 

 

 

 

 

 

Костянтин Чиженко

Шеф-кондитер в Bake House м.Чернігів

 

 

 

 

 

 

 

 

Пислиця Альона

Криворізький державний комерційно-економічний технікум

Викладач спецдисциплін «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства», «Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції», «Вступ до спеціальності», «Будівлі і обладнання в готелях», «Естетичне оформлення готелів» (2018 по теперішній час)

 

 

Євген Вакуленко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Богдан Момот

 

Момот Богдан - у 2016 році закінчив Кіровоградський комерційний технікум і одразу пішов служити до лав Збройних сил України.А з 2018 року працює адміністратором громадського харчування НВП "Радій"

 

 

 

 

Андрій Коломієць

 Оксана і Антон Семчук

Мельниченко Артем

Випускник 1981 року, товарознавство

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БАУКРАФТ УКРАЇНА" (ТОВ "БАУКРАФТ УКРАЇНА")

Юридична адреса: 08132, КИЇВСЬКА ОБЛ., КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОН, МІСТО ВИШНЕВЕ, ВУЛИЦЯ КИЇВСЬКА , БУДИНОК 8, ОФІС 207

 

 

 

 

 

 

Новохатько Наталія Анатоліївна

Старший оперуповноважений з особливо важливих справ оперативно-аналітичного сектору оперативного управління ГУ ДФС у Кіровоградській області

 

 

 

 

 

Крупський Олександр Олександрович

Керуючий магазином Лео Кераміка.

 

 

 

 

 

 

Грін Наталія Миколаївна

Голова циклової комісії, викладач Товарознавства продовольчих товарів, Основ митної справи, Зовнішньоекономічної діяльності.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Герошенко Інна Олександрівна

Завідувач комерційним відділенням, викладач основ маркетингу, Основ стандартизації, метрології та основ якості.   

 

 

 

 

 

 

 

 

Бірзул Наталія Дмитрівна

Викладач вищої категорії  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Буберенко Наталія Олексіївна  

Викладач Організації і технології торговельних процесів, теоретичних основ товарознавства, Товарознавства харчових продуктів.    

 

 

 

 

 

 

 

Холоденко Антоніна Станіславівна

 

Майстер виробничого навчання.

Авторизація

Опитування сайту

Яку спеціальність Ви обрали чи збираєтесь обрати?

Харчові технології - 51.8%
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність - 29.6%
Облік та оподаткування - 12.4%
Інша спецальність - 4%

Total votes: 274
The voting for this poll has ended on: жовтня 22, 2015